Προφίλ Εταιρίας

empur_logo_clean

Η κορυφαία γερμανική εταιρεία θέρμανσης δαπέδου EMPUR® PRODUKTIONS Gmbh (www.empur.de), εδρεύει στην πόλη Buchholz-Mendt της Γερμανίας και διαθέτει εργοστασιακές εγκαταστάσεις 49.500 m2. Είναι ο μοναδικός κατασκευαστής που παράγει κατά 95% όλα τα προϊόντα της θέρμανσης δαπέδου προσφέροντας ένα πλήρες, ολοκληρωμένο εύρος καινοτόμων λύσεων καθώς και ένα πλήρως ελεγχόμενο σύστημα, που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και τη μακροζωία της εγκατάστασης σας, τα οποία είναι συνώνυμα με την οικονομική λειτουργία, καθιστώντας την EMPUR® την ασφαλή επιλογή σήμερα και στο μέλλον. Η δυνατότητα επιλογής από πλήθος μονώσεων, σωληνώσεων, διανομέων, αυτοματισμών διαφορετικών ποιοτήτων και μεγεθών εξασφαλίζει την ικανοποίηση κάθε απαίτησης και λύση για κάθε διαφορετική και ιδιαίτερη κατασκευαστική εφαρμογή.

PUR-THERM® Η θερμότητα είναι ζωή

Η EMPUR® κατασκευάζει το σύστημα tacker PUR-THERM® εξολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ελεγχόμενη ποιότητα “ Made in Germany ”. Το σύστημα tacker PUR-THERM® είναι ένα δοκιμασμένο και διαδεδομένο σύστημα θέρμανσης δαπέδου που αποτελείται από τα εξής κύρια στοιχεία:

  • Μονωτικές πλάκες PUR-THERM®
  • Πλαστική σωλήνα θέρμανσης KLIMAPEX®
  • Άγκιστρα tacker PUR-THERM®

Η υπερμοντέρνα τεχνολογία παραγωγής σε συνδυασμό με την εμπειρία στη διαχείριση ποιότητας οδηγούν στην επιτυχία των προϊόντων EMPUR® PUR-THERM.

εργοστασιακές εγκαταστάσεις

παρουσίαση εταιρίας

Αναζήτηση